home Mobile crm nieuws Downloads Contact
Ondersteuning op afstand

CRM

Ons CRM systeem is beschikbaar voor zowel online- als offline gebruik, waardoor u ten allen tijde over de nodige informatie kunt beschikken.

Modulair

Dankzij de modulaire opbouw van IMPACTXRM CRM is het perfect mogelijk om de implementatie in stappen af te werken. In vele gevallen is het opzetten van een goed functionerende contacten database reeds een hele opgave en is het van groot belang om eerst alle contactinformatie te optimaliseren.

Downloads

Onze modules en andere nuttige bestanden kunt u terugvinden en downloaden via onze customer support pagina.

Ga naar de customer support pagina

Contact module

Deze module vormt het hart van het IMPACTXRM CRM systeem. Een degelijk contactbeheer is de basis voor de verdere uitbouw van uw CRM software. Onze vrij specifieke aanpak heeft reeds in vele gevallen bewezen de correcte aanpak te zijn. Uw contacten worden gehost in een beveiligde Private Cloud omgeving, waardoor het mogelijk wordt deze via de mobile app extern te beheren.

Kom meer te weten over deze module

Mail module

Hier draait alles om E-mail archivering, het opstellen van E-mail aan de hand van gepersonaliseerde templates, het opstellen van E-mail campagnes, Newsletters, enz... Elke inkomende en uitgaande E-mail kan worden gearchiveerd, met of zonder bijlagen. Zo vindt u op de Outlook contactfiche een volledig overzicht van alle E-mail communicatie van- en naar het contact, en dit niet enkel voor uw eigen communicatie, maar ook voor elke vorm van communicatie die alle medewerkers hadden met het contact...

Kom meer te weten over deze module

Planning module

"Planning is alles" hoort men wel eens. En dit klopt. Een degelijke planning en een goed functionerende agenda is van het grootste belang. Zo zorgen wij ervoor dat alle medewerkers hun afspraken kunnen categoriseren, onmiddellijk aan het juiste contact koppelen, automatisch onderwerp en locatie kunnen invullen, enz... Elke afspraak wordt automatisch gearchiveerd op de contactfiche en dossier-informatie kan automatisch worden gekoppeld.

Kom meer te weten over deze module

Sales module

IMPACTXRM Sales is, na de Contacts module, de meest gebruikte module van het gamma. Ze zorgt voor een volledige commerciële opvolging binnen Ms Outlook gaande van het beheer van leads, opportuniteiten, bezoekverslagen, budgetbeheersing, en nog veel meer... In combinatie met een degelijke rapportering is dit DE tool voor elke medewerker in de sales afdeling.

Kom meer te weten over deze module

Services module

De IMPACTXRM Service module is het ideale werkinstrument indien u een oplossing zoekt voor het afhandelen van klachten, suggesties en vragen. U kan dit ook wel de "dienst na verkoop" module noemen. Terwijl het zoeken naar nieuwe klanten voor vele bedrijven een top-prioriteit is, kan het beter opvolgen van bestaande klanten op zijn minst hetzelfde resultaat opleveren. Haal meer uit uw bestaande klanten door snellere en betere klachtenbehandeling.

Kom meer te weten over deze module

Time module

Geen betere plek om uw tijdsregistratie bij te houden dan binnen de MsOffice suite, U spendeert immers de meeste tijd binnen deze omgeving. Beheer uw projecten, jobs en onkosten, maak nieuwe timesheets aan en analyseer op overzichtelijke rapporten. Automatische facturatie van de prestaties ? Het kan !

Kom meer te weten over deze module

Reports module

Een module om trots op te zijn. U ontwikkelt zelf uw rapporten indien u dit wenst, of, u download standaard rapporten die u achteraf zelf kan aanpassen. Selecteer zelf op welke tabellen u wenst te rapporteren, welke filters en parameters u wenst te gebruiken, en hoe die parameters moeten verwerkt worden. Lijsten, grafieken, master-child rapporten, ... alles is mogelijk.

Kom meer te weten over deze module

Documents module

Ms Word is wereldwijd de meeste gebruikte tekstverwerkings-software. Het wordt natuurlijk nog veel beter wanneer contactgegevens uit IMPACTXRM Contacts onmiddellijk beschikbaar zijn binnen uw tekstverwerker. Ontwerp standaard documenten, voeg contactgegevens van één of meerdere contacten in en genereer het eindresultaat ... eenvoudiger kan het niet !

Kom meer te weten over deze module
Terug naar overzicht