home Mobile crm nieuws Downloads Contact
Ondersteuning op afstand

Nieuws

01/17/2018

Weet u met wie u zaken doet?

U komt in contact met een lead. Of u krijgt een prospect aangeboden. Wat nu?

 

--------------- ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ---------------

Teken vóór 28/2/2018 in op IMPACTXRM en krijg de eerste 5 users het eerste jaar gratis! Zo kunt u onze CRM, met al haar mogelijkheden en functionaliteiten, volop leren kennen.

Bovendien kunt u ook Companyweb kosteloos uittesten. Gebruik simpelweg onderstaande logingegevens:
Login: cwimpactxrm
Paswoord: demo

Hoe kunnen een efficiënte CRM en Companyweb u op weg helpen?

Om een potentiële klant een passend voorstel te doen, wilt u eerst vanalles over de organisatie te weten komen. Én uiteraard overzichtelijk bijhouden, want die informatie kan ook in de toekomst nog interessant zijn.

Efficiënte crm
U wil de opportuniteit uiteraard niet kwijtspelen. In een handig CRM houdt u alle details bij.
Trustteam biedt een eigen CRM-pakket aan, IMPACTXRM. IMPACTXRM is een all-in-one CRM-pakket en de kern van een volledige workflow: overzichtelijke klantenfiches, gestructureerde opportuniteiten, gebruiksklare historieken en rapporten, een handig ticketsysteem en een correcte tijdsregistratie. Ook massamailings zijn heel eenvoudig te designen en te versturen. Kom alles te weten over IMPACTXRM op www.impactxrm.com

Companyweb
Companyweb biedt een schat aan informatie over de stabiliteit van élk bedrijf: kredietwaardigheid, overlevingskansen, betalingscapaciteit, winstgevendheid,... Bovendien is IMPACTXRM gekoppeld met Companyweb. Zo kunt u in één oogopslag alle financiële informatie over uw (potentiële) klant of leverancier te weten komen. U houdt dit bij in uw CRM - want ook later kan dit van pas komen - en klaar!