home Mobile crm nieuws Downloads Contact
Ondersteuning op afstand

Nieuws

04/01/2018

Geef uw sales een boost met IMPACTXRM

U wilt uw leads kwalitatief opvolgen? U droomt van een gestructureerde verkoop? In sales staat efficiëntie voorop. En daarvoor is een CRM cruciaal.

Speelt uw Outlook een centrale rol in uw taken?

Grote kans van wel. IMPACTXRM is simpelweg een aanvulling daarop. Onze CRM is perfect integreerbaar binnen uw bestaande Outlookomgeving. IMPACTXRM biedt tal van mogelijkheden voor een vlotte opvolging van uw leads, prospecten en klanten!

Modulair
IMPACTXRM wordt modulair opgebouwd. Zo blijft uw CRM heel gestructureerd, maar krijgt u ook een globaal inzicht in uw prospecten en klanten, over de modules heen.

Ook offline
IMPACTXRM is zowel online als offline beschikbaar, op desktop en mobiel.

Integraties
Dankzij de koppeling met Trendstop en Companyweb worden bedrijfsgegevens heel eenvoudig foutloos geïntegreerd in IMPACTXRM.

Ook met Voipplay is er een integratie voorzien, waardoor u rechtstreeks vanuit de CRM uw contacten kunt bellen. Alle uitgaande calls worden gelogd. Ook bij binnenkomende oproepen kan een communicatiestroom opgestart worden (vb. het tonen van de relatiefiche of de openstaande facturen van het contract in kwestie) ter ondersteuning van het telefoongesprek.

Klaar voor de GDPR wetgeving
IMPACTXRM is volledig GDPR-ready! Alle data worden opgeslagen in ons datacenter. Aangezien wij een ISO 27 001 certificaat behaald hebben, mag u op beide oren slapen: uw data worden op een correcte wijze verwerkt.

Wist u dat...

... u een all-in-one CRM-pakket heeft voor slechts € 15/gebruiker/maand*?
Bovendien bespaart u de energie om te wennen aan nieuwe software. Aangezien IMPACTXRM geïntegreerd wordt in uw bestaande werkomgeving, verloopt de overschakeling heel vlot!
*Installatie, opleiding en supportcontract niet inbegrepen. Contract van 36 maanden.